Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 10, 2013

Oricat de brava vrea sa para dupa despartirea de unul dintre cei mai doriti actori de la Hollywood,...

Alexandra Badoi, frumoasa prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de stiri ?Observator"...

O ancheta fara precedent a inceput la Bran, la complexul turistic unde o femeie s-a prabusit de la 15 metri inaltime, in timp ce cobora cu tiroliana.Politistii, procurorii, inspectorii OPC, ba chiar si proprietarii vor sa afle cum a fost posibil un astfel de incident: fie angajatii nu au legat bine echipamentul, fie acesta s-a defectat in timpul coborarii, fie turista si-a desfacut legaturile.Acum ea este in coma, la un spital din Targu Mures.

In mod clar este seara in care suporterii echipei nationale si nu numai sunt cu inimile si pumni stransi.Visul mai multor generatii este pe cale de a se implini. Romania este la...90 de minute distanta de un baraj ce o poate trimite la Mondiale! Turcii cu care ne-am confruntat secole la rand vin din nou la Bucuresti. De data aceasta nu cata frunza si iarba insa cu un Fatih Terim in rol de sultan.Speram ca....plaiesii lui Piturca sa transforme Arena nationala in...batalia de la Posada sau...cea de la Rovine. Victoria sa fie una ....sportiva bineinteles.

Comisiile de specialitate ale Senatului au dezbatut astazi proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana.Desi riscam sa platim despagubiri de miliarde de euro Comisia Juridica si cea de Administratie Publica din Senat au dat aviz negativ.In conformitate cu deciziile liderilor de partid. Ieri Crin Antonescu si Victor Ponta au cerut ca legea sa fie respinsa.Aceeasi pozitie a avut-o si Vasile Blaga in momentul in care legea a fost aprobata de guvernul USL.

Am gasit recent 2 situri de a caror exista nu stiam si cu ajutorul carora am reusit descarca videoclipuri in formatul original (video) precum si doar sunetul, in format MP3. E drept, exista destule programe ori plugin-uri/extensii de browsere, insa aceste situri fac totul singurele su nu este nevoie, deci, de a instala vreun software si de a incarca memoria ori HDD-ul calculatorului pentru a descarca muzica de pe Youtube. Pentru a nu mai lungi vorba, cele doua situri sunt:

KeepVid - de aici puteti descarca filme de pe numeroase situri de gazduire fisiere video, nu doar de pe Youtube (Vimeo, Dailymotion, etc)SnipMP3 - de aici puteti descarca doar sunetul videoclipurilor gazduite de Youtube si alte siturie (muzica, deci) in format MP3 Cele doua situri sunt gratuite si va ofera posibilitatea de a alege tipul fisierului de descarcat, fie el video ori audio (3GP, FLV, MP4, WEBM, MP3).
In aceeasi ordine de idei, daca nu ati descoperit deja, Youtube - care se bat (inca) cu pumnul in piept ca…

Top