Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie 2, 2013

Pippa Middleton se pare ca s-a logodit in secret cu iubitul ei, Nico Jackson, si este foarte incantata...

Unele dintre scolile din Romania redevin atractive, iar asta rezulta din numarul tot mai mare de studenti straini, care vin sa invete la Iasi, Cluj sau Constanta.

Economia Romaniei este mult mai fragila in 2013 decat era in 2007 sau 2008. In cazul unui soc extern negativ, lipsa de incredere pe pietele internationale de exemplu, Romania va suferi o lovitura mai dura decat in 2008. Este opinia unor experti in economie care anticipeaza ca toamna va aduce un nou val de criza. Va fi mai rau decat in 2010?

Analistul economic Florin Citu afirma ca daca in 2007/2008, majoritatea investitiilor erau investitii directe a€Â" prin definitie mai putin lichide- in 2013 dupa cum se vede in graficul urmator investiile de portofoliu (hot money) sunt cele care domina. A  Investitiile de portofoliu sunt...
[ ]

Nicoleta are 45 de ani si o data pe an isi inchide covrigaria pe care o detine in Giurgiu si impreuna cu sotul sau ia calea strainatatii unde incearca sa castige ceva mai mult pentru a-si putea intretine familia. Anul acesta Nicoleta sta imbracata intr-un costum de strumf, "leviteaza" si interactioneaza cu turistii pe una din stradutele centrale din Munchen. Spune ca ii place ce face si ca rolul pe care il joaca e de fapt sansa de a-si trai visul copileriei, acela de a fi actrita. Acasa in Romania o asteapta cele trei fete ale sale. Cea mai mica dintre ele tocmai se pregateste de prima zi de scoala. O zi in care Nicoleta nu va fi acasa, ci isi va juca rolul pe strazile din Munchen cu gandul la familia sa.

In weekendul ce a trecut, Kanye West a calatorit in Kazahstan pentru a sustine un recital special....

Top