Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 24, 2013

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a declarat vineri ca urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale si va depinde de indeplinirea de catre autoritatile elene a angajamentelor asumate, relateaza publicatia Kathimerini.

In cele doua programe de sprijin financiar obtinute de Grecia pana in prezent, partenerii europeni si FMI au aprobat imprumuturi de 240 de miliarde de euro, relateaza...
[ ]

Fiscul italian a descoperit in ultimele opt luni 3.160 de pretinsi saraci si invalizi care au beneficiat in mod fraudulos de ajutoare sociale de 1 miliard de euro.

Garda financiara italiana a intensificat controalele in 2013, identificand fraude in valoare de 2,5 miliarde de euro, potrivit unui comunicat al institutiei, citat de [url=http://www.mediafax.ro/economic/frauda-cu-ajutoare-sociale-de-1-miliard-de-euro-in-italia-11269124]Mediafax[/url] Prin...
[ ]

Kristen Stewart este una dintre cele mai cunoscute actrite ale generatiei ei. Indragita mai ales datorita rolului din seria Twilight, Kristen s-a facut remarcata atat in filme cu buget redus, cat si in blockbustere.

Top