Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 23, 2013

Actrita Megan Fox a fost anuntata ca va fi imaginea unui nou parfum Avon, Instinct.

La mai putin de o saptamana dupa ce Stirile PRO TV au anuntat planurile Tarom de a reduce cu o treime numarul de curse interne, compania s-a razgandit.

Directorul adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, Aurel Pana si omul de afaceri Mugur George Voinea isi vor petrece urmatoarele 29 de zile in arest. Asta a decis Curtea de Apel Bucuresti, care a judecat recursurile celor doi la propunerea de arestare preventiva. Aurel Pana este acuzat de procurorii DNA ca, in calitate de presedinte al comisiei de evaluare a ofertelor pentru achizitia de ulei a conditionat atribuirea contractelor de achizitie de primirea unui comision de 10% din valoarea acestora. In plus, a externalizat serviciile de transport catre o societate recomandata chiar de el.

Kanye West este dat in judecata de un paparazzi care pretinde ca in urma unei incaierari cu rapper-ul...

Grupul bancar elvetian UBS a cerut clientilor germani care nu si-au declarat averea fiscului din Berlin sa remedieze aceasta situatie sau sa paraseasca banca intr-o perioada de 16 luni, decizia fiind luata la presiunea autoritatilor din Germania.


Elvetia este cel mai mare centru bancar offshore, cu active atrase de 2.000 de miliarde de dolari, potrivit New York Times. Multe persoane bogate din Germania isi tin banii in bancile elvetiene pentru a evita plata de taxe. Situatia a inceput, insa, sa se schimbe dupa ce guvernul de la...
[ ]

Top