Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 18, 2013

50 Cent sustine ca a fost nedreptatit recent intr-un proces la curtea de arbitraj din Statele Unite pentru ca judecatorul era un rasist care uraste rapperii, iar acum vrea ca sentinta sa fie schimbata.

Desi statul le-a oferit sansa sa petreaca o scurta vacanta pe litoral, au fost si tineri destui care au preferat piscinele din Bucuresti.

Luna de proba s-a terminat. Alex Velea e hotarat sa divorteze pentru Antonia! In timp ce sotia Ana se roaga de Alex sa se intoarca la ea, artistul isi traieste linistit povestea de dragoste cu Antonia.

Andreea Balan, nunta secreta a anului? Prietenii au fost avertizati sa nu sufle o vorba despre cununia cu Keo. Nici parintii nu au voie sa vorbeasca despre asta. Andreea Balan traieste o frumoasa poveste de dragoste, de mai bine de sapte ani, cu Keo.

Autoritatile romane intentioneaza sa realizeze bugetul pentru 2014 pe baza de criterii de performanta urmand ca nivelul de finantare pentru anumite sectoare sa fie stabilit in conditiile indeplinirii anumitor indicatori de performanta, a declarat ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

"Pentru 2014 vrem o bugetare pe baza de performanta, pe baza de criterii de performanta in special in sectoarele care se preteaza. Unul din aceste sectoare este cel al educatiei. Multe tari europene si, de asemenea, si SUA, au bugete pe baza de performanta. Eu, Minister de Finante, ma...
[ ]

Victoria Beckham a postat o serie de poze fierbinti pe contul sau de Twitter.

Boala care duce la pierderi anuale de 5,8 miliarde de euro in Europa. Desi este considerata o boala a trecutului in conditiile progresului rapid al medicinei, unele tari, precum Romania, nu reusesc sa impiedice raspandirea tuberculozei.

Urmasul lui Cioaba, printul cu doua facultati. Florin Cioaba, autoproclamatul rege al romilor, a murit, ieri, intr-un spital din Antalya, lasand familiei o avere impresionanta. Dorin, fiul sau, are cele mai mari sanse sa ii urmeze la tron.

Pe perioada crizei financiare romanii au dat o importanta mai mare economisirii, lucru observat si in soldul depozitelor bancare. Datele bancii centrale arata ca depozitele in valuta au avut in iunie un avans superior celor in moneda nationala. Sunt economiile in euro mai avantajoase?


Autoritatile locale vor sa directioneze creditarea inspre moneda nationala, reducand dobanda cheie si acordand imprumuturi Prima Casa doar in lei. Acest lucru inseamna dobanzi mai mici pentru creditele in lei, dar si castiguri mai reduse la depozitele in aceeasi moneda. a€žTinand cont de...
[ ]

Top