Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 17, 2013

Luni incepe sesiunea a doua a examenului de bacalaureat la care s-au inscris aproape 87.000 de candidati. Din cei 86.955 de candidati inscrisi la a doua sesiune a examenului de bacalaureat, 58.291 (67 la suta) sunt din promotia curenta si 28.664 (33 la suta) din promotiile anterioare, conform datelor centralizate de inspectoratele scolare. A doua sesiune a examenului de bacalaureat are loc in perioada august-septembrie. In 19-20 august este programata evaluarea competentelor lingvistice de ...

Rapperul american Chris Brown a fost condamnat, vineri, la o mie de ore suplimentare de munca in folosul comunitatii, dupa ce un judecator din Los Angeles a decis sa il plaseze din nou pe artist sub incidenta unui regim de libertate conditionata.

Rapperul american Coolio a decis sa isi vanda drepturile de autor asupra pieselor sale pentru a putea sa isi finanteze o cariera in gastronomie, prin intermediul brandului sau Cookin' With Coolio, pe care intentioneaza sa il extinda.

Presedintele Traian Basescu sarbatoreste, sambata, alaturi de fostii sai colegi, 37 de ani de la absolvirea Institutului de Marina, actualmente Academia Navala Mircea cel Batran.

Top