Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 15, 2013

Dincolo de petreceri si voie buna, sarbatoarea de astazi ar trebui sa ne indemne la ganduri curate si la o inseninare a vietilor noastre.

Secretarul de stat in Ministerul ungar de Externe Zsolt Nemeth l-a convocat joi pe ambasadorul roman in Ungaria, Victor Micula, pentru a respinge, intr-o declaratie verbala, ceea ce a declarat ministrul roman de Externe, Titus Corlatean.

Angela Gheorghiu nu se afla in niciun fel de litigiu cu Roberto Alagna si doreste ca, in viitor, orice fel de informatie legata de relatia cu tenorul, fie personala, fie profesionala, sa fie facuta publica numai cu consimtamantul prealabil al amandurora

Creditele cu "buletinul" acordate in perioada de boom economic pentru proiecte imobiliare incep sa capete consecinte tot mai ciudate. Vezi cum a ajuns o banca din Romania in pragul executarii de catre un dezvoltator caruia i-a imprumutat milioane de euro.

Dezvoltatorul unuiA ansamblu rezidential din zona Valea Lunga a obtinut in prima instantaA executarea silita a ATE Bank. Instanta a admis pe 14 august cererea impotriva ATE Bank, formulata de firma aflata in insolventa Elgi Com Cof. Contactati de catre , reprezentantii legali ai...
[ ]

"Seful diplomatiei romane a declarat la Digi24 ca Presedintele face un joc politic in scopul de a castiga simpatia comunitatii roma si "eventual sprijin pentru faimosul sau proiect politic care va esua." Titus Corlatean aminteste ca "Traian Basescu are un antecendent al castigarii voturilor in comunitatea roma. Acum a sesizat ca este un punct de castigat si a dat publicitatii cum i-a dat instructiuni doctorului Bradisteanu sa mearga sa ii acorde asistenta domnului Cioaba. E neserios si nu asa se procedeaza."

Actrita Sandra Oh, interpreta personajului Cristina Yang din serialul Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy, a anuntat ca va parasi seria TV la sfarsitul celui de-al 10-lea sezon, informeaza contactmusic.com.

Top