Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din august 11, 2013

Tabloidele au scris zilele trecute ca relatia lor de prietenie nu mai este la fel de cand Alex Velea a fost surprins in diferite ipostaze cu Antonia. Smiley a vrut insa sa arate ca nu este asa.

Lipsiti de inspiratie, nepasatori si cu pretentii. Asa pot fi caracterizati in cateva cuvinte peste 70 de mii de tineri romani care nu stiu incotro s-o apuce, dupa ce au terminat liceul si au picat bacalaureatul.

La 39 de ani, Leonard Leca a preluat carma grupului Tiriac si povesteste in exclusivitate pentru Business Magazin care sunt directiile in care vrea sa dezvolte afacerile celui mai mare holding antreprenorial de pe piata locala. Tot in aceasta vara, la conducerea Tiriac Auto, una dintre cele mai importante divizii ale grupului, a fost numit italianul Marco Saltallamachia, care are un mandat clar de transformare a afacerii de care este responsabil.

Ministerul de Externe a cerut astazi Guvernului de la Budapesta sa se disocieze de declaratiile extremiste facute de liderul Jobbik sambata la Joseni.Liderul Jobbik, Vona Gabor, a declarat samnbata la Tabara Tineretului Maghiar din Ardeal, organizata in judetul Harghita ca partidul pe care il conduce va apara drepturile si interesele maghiarilor din Transilvania asumandu-si responsabilitatea unui conflict cu Romania.

Tot auzim in ultimele zile discutandu-se despre noi taxe - de la cresterea accizelor la alcool si introducerea de accize la bunuri de lux, (pentru a compensa reducerea TVA la paine), pana la CASS pe veniturile din chirii. Cu toate intentiile autoritatilor de a reduce evaziunea fiscala, specialistii in domeniu spun ca rezultatul ar putea sa nu fie cel scontat, ci sa impovareze si mai mult cetatenii.


Prin Ordonanta Guvernului nr. 16/2013, publicata in Monitorul Oficial din 2 august 2013, a fost crescut nivelul accizelor la alcool etilic cu 33% de la 750 euro/hl alcool pur la 1.000 euro/hl alcool pur. De asemenea, s-a extins si sfera de aplicare a accizelor nearmonizate pentru o serie de...
[ ]

Dupa ce a platit rate de zeci de mii de euro pentru o masina de lux, un sofer din Capitala s-a trezit ca firma care i-a incheiat asigurarea CASCO are incluse in contract zeci de situatii pentru care nu poate fi despagubit.

Primari, politisti, doctori in genetica si cantareti consacrati au participat, in perioada 5 - 8 august, la Auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei, emisiune care va fi difuzata in curand la Pro TV.

Dupa ce s-a lasat mangaiata de soare si de valurile marii si a aprins lampioane, Elena Udrea s-a mutat in Delta Dunarii, unde s-a plimbat cu barca si a descoperit ciulinii de balta comestibili. Fiecare pas pe care l-a facut... l-a postat si pe paginile de socializare... S-a laudat chiar si cu ospatul cu bors de peste si bere rece. Spune ca totul face parte dintr-o strategie de promovare a destinatiilor turistice romanesti.

Metode simple pentru cresterea energiei. Oboseala cronica stimuleaza dorinta de a nu face nimic. De aceea, persoanele afectate de aceasta maladie a secolului isi indreapta atentia spre stimulente care creeaza senzatia de falsa energie.

Nu dormi suficient? Iata ce poti sa patesti. Lipsa somnului poate provoca schimbari in activitatea creierului, determinand unele persoane sa manance mai mult.

Top