Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 30, 2013

Guvernul a aprobat astazi prima rectificare de buget pe acest an. Cea mai importanta suma a fost taiata de la transporturi, adica de la constructia de drumuri si autostrazi.

Este celebra, sexy si ...modesta.

Un accident cel putin ciudat s-a produs la Targoviste: soferul unui microbuz a vrut sa se sinucida si se le omoare, odata cu el, si pe cele trei pasagere pe care abia le luase din statie. Le-a spus raspicat gandurile sale macabre, iar in cateva secunde cursa pe care si-o dorea mortala s-a sfarsit intr-un gard.Din fericire, cu totii au supravietuit, dar el este acum la psihiatrie, sub atenta supraveghere a specialistilor!

In 1938 s-a nascut actorul Nicu Constantin. A jucat in peste 30 de filme de scurt si lung metraj, 600 de emisiuni de radio si peste 300 de televiziune. In 2005, in cadrul Galei UNITER, a primit premiul special pentru teatru de revista, iar un an mai tarziu, premiul UNITER pentru intreaga activitate: "Secretul lui Bachus", "Alo, aterizeaza strabunica!", "Ministerul comediei", "Grabeste-te incet". A murit la 15 septembrie 2009.

Dragostea ii zambeste din nou unui frumusel din "Twilight".

Indiferent de culoarea politica a Guvernului, serviciile secrete primesc bani in plus la rectificarile bugetare, in vreme ce alte ministere cheie se trezesc cu fondurile taiate. Cum se justifica alocarile suplimentare pentru SRI si SIE, in detrimentul Educatiei sau Muncii?

Alocarile au fost realizate din considerente pur politice, crede analistul economic Mircea Cosea. "Rectificarea bugetara nu s-a realizat neaparat pentru satisfacerea unor nevoi economice ci pentru satisfacarea unor nevoi de putere ale Guvernului", a spus Cosea, subliniind rolul...
[ ]

Top