Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 28, 2013

Toti si-o aduc aminte ca fetita adorabila din Clona care isi dorea mult aur de la viitorul sot. Din copila inocenta nu a mai ramas mare lucru, Carla Diaz - cea care a dat viata personajului - avand acum 22 de ani.

Nu s-a remarcat pana acum decat prin prisma calitatilor ei vocale incontestabile si a talentului actoricesc, insa de cand s-a lansat in cariera solo, Alina Eremia e mai indrazneata ca niciodata.

O presupusa printesa saudita a declarat recent ca este atat de bogata incat si-a permis sa cheltuiasca nu mai putin de un un milion de lire sterline doar pe parfumul pe care l-a consumat in numai doua luni. Sara Al Amoundi este acuzata ca ar fi de fapt o prostituata etiopiana, extrem de saraca, care a pozat in printesa saudita pentru a-i escroca pe dezvoltatorii imobiliari Amanda Clutterbuck si Ian Panton, de la care a luat apartamete luxoase in valoare de 14 milioane de lire sterline.

Unul dintre expatii cu cea mai lunga istorie la conducerea unei companii lider de piata pe segmentul ei, olandezul Bram Boon, isi incheie anul acesta al doilea mandat de CEO al ING Asigurari de viata. Din 57 de ani de viata, peste 30 i-a petrecut In grupul ING, ceea ce ar fi reteta ideala pentru o cariera liniara sau macar linistita; totusi, biografia lui e plina de cotituri neasteptate Åži de experiente care ar putea face cu usurinta obiectul unui film despre viata unui CEO european.

Top