Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 27, 2013

Domnite, cavaleri, trubaduri si sute de turisti au impanzit stravechea Cetate a Sighisoarei, unde a inceput faimosul festival medieval.

Nascuta pe 9 ianuarie 1982, Kate Middleton nu a fost mereu in centrul atentiei tuturor. Inainte sa devina Ducesa de Cambridge, Kate s-a bucurat de o copilarie fericita pe care a trait-o in Marea Britanie, dar si in Iordania.

Elevii romani au cucerit trei medalii de argint si trei de bronz la cea de-a 54-a editie a Olimpiadei Internationale de Matematica. Evenimentul s-a desfasurat in perioada 18 – 27 iulie in localitatea columbiana Santa Maria. Multiplu medaliat la concursurile regionale si internationale de matematica, Omer Cerrahoglu, elev in clasa a XI-a la [...]The post Elevii romanii au cucerit trei medalii de argint si trei de bronz la Olimpiada Internationala de Matematica appeared first on Edu-News.ro.

Dupa 22 de ani, Partidul Romania Mare are un nou lider, pe Gheorghe Funar. Cel putin asta sustin delegatii PRM prezenti la Congresul Extraordinar convocat la Alba Iulia, care au decis excluderea lui Corneliu Vadim Tudor din partid.

Marina Pepper si-a inceput cariera de fotomodel pozand pentru rubrica Fata de la Pagina Trei in revista Playboy. A avut o scurta relatie cu actorul Daniel Craig, insa acum viata ei s-a schimbat radical si este imposibil sa mai fie recunoscuta pe strada.

Top