Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 26, 2013

Intr-o capitala aglomerata, in care nu ai unde sa-ti lasi masina, au aparut parcarile inteligente. Arata ca niste hangare in care masinile sunt depozitate pe verticala.

Mihai Traistariu spune in finalul unui mesaj postat vineri pe Facebook ca are 49 de copii. De fapt, este vorba de animale abandonate - pisici si caini - pe care el le-a adoptat, le hraneste si le duce la veterinar daca este cazul.

Statele zonei euro au aprobat, vineri, eliberarea unei transe de 2,5 miliarde de euro pentru Grecia, suma care ar trebui sa acopere necesarul de cheltuieli al guvernului elen pana dupa alegerile parlamentare din Germania, programate in septembrie.

Reprezentantii guvernelor din zona euro au avizat transa intr-o videoconferinta, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, scrie Bloomberg, potrivit Mediafax . Grecia a adoptat joi un ultim set de masuri necesar pentru indeplini conditiile puse de creditorii...
[ ]

Considerata, de multi, cea mai frumoasa femeie din Romania, Antonia a facut multe victime printre barbati. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

Asadar privatizarea CFR Marfa depinde de convocarea CSAT. Statul asteapta mult si bine pentru a incasa cele 200 de milioane de euro promise de cumparatorul Grup Feroviar Roman! Daca presedintele va convoca CSAT, premierul crede ca abia in septembrie contractul de vanzare ar putea fi semnat. De atunci, omul de afaceri Gruia Stoica are 150 de zile sa plateasca banii, iar tot ce inseamna aceasta procedura de privatizare va fi finalizata in termen de 60 de zile.

Top