Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 25, 2013

Cand, toata lumea il dadea plecat din Romania, iar fotografii il cautau pe la Hollywood, faimosul actor Gerard Butler si-a prelungit in mare taina vacanta pe meleagurile noastre pana astazi.

In urma procesului de privatizare a distributiilor de energie, nu toate obligatiile asumate au fost indeplinite de catre investitori (E.ON, CEZ, ENEL), a declarat Gabriel Dumitrascu, seful Directiei de privatizare din Departamentul pentru Energie, in cadrul unei conferinte "Energy Business Summit". Potrivit acestuia, pretentiile companiei Electrica ajung la 1,5-2 miliarde de euro. De altfel, au demarat si niste procese care au ajuns la curtile de arbitraj, a mai spus Dumitrascu.

Restantele in lei si valuta acumulate de firme si populatie la banci au crescut cu 2,18%, la finalul lunii iunie, fata de luna precedenta, ajungand la peste 32,570 miliarde lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei (BNR).


Volumul total al creditelor clientilor neguvernamentali, in lei si valuta, depasea 226,5 miliarde lei, in crestere cu 1,14% fata de nivelul inregistrat la finele lunii mai. Din aceasta suma, peste 84,418 miliarde lei erau credite in moneda nationala si circa 142,1 miliarde lei in valuta. In...
[ ]

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, ca vrea sa modifice Legea salarizarii, incluzand in "anvelopa nationala" cheltuieli de personal pentru fiecare institutie, respectiv primarii, consilii judetene, ministere, dar si "un salariu minim, probabil de 1.000 de lei, si un salariu maxim". Intrebat cand va intra in vigoare noua lege a salarizarii, Ponta a raspuns ca isi doreste ca acest lucru sa se intample in 2013, potrivit Mediafax. Seful Guvernului a vorbit si despre regionalizare, spunand ca nu se grabeste cu acest proiect si ca este posibil ca ea sa aiba loc anul viitor.

Umbla vorba ca Adina, lidera formatiei Heaven, s-a casatorit cu Dan, arhitectul care ii este iubit de aproximativ patru ani. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

Chineza, rusa, germana sau portugheza, iata ce vor sa invete tinerii care s-au inscris in numar mare la facultatea de limbi straine.

Executia bugetului general consolidat primul semestru al anului s-a incheiat cu un deficit de 6,63 miliarde lei, respectiv 1,06 % din PIB, fata de 6,79 miliarde lei (1,16% din PIB) la aceeasi data a anului precedent.


Potrivit Ministerului Finantelor Publice (MFP), aceste date confirma continuarea procesului de consolidare fiscala si incadrarea in parametrii stabiliti cu partenerii externi.A  Veniturile bugetului general consolidat, in suma de aproximativ 97,5 miliarde lei, reprezentand 15,6 % din PIB,...
[ ]

Top