Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 22, 2013

Flori albe, cadouri scumpe, parada de masini luxoase dar si o multime de dezamagiri pe Dealul Patriarhiei. Prea Fericitul Daniel si-a sarbatorit ziua de nastere astazi, ocazie cu care a fost vizitat si felicitat de ministri, profesori universitari si, bineinteles, sute de fete bisericesti. Smeriti ca de fiecare data, credinciosii care au luat parte la slujba, au cazut apoi in genunchi in fata slujitorilor Domnului si au asteptat ca mai marele bisericii sa iasa si sa-i binecuvanteze. Dupa ore intregi insa... au vazut doar fetele gardienilor, care le-au inchis portile in nas.

Au profitat de o anomalie a perioadei de crestere economica si s-au „vandut" la suprapret. Au vrut sa isi creasca nivelul de trai si s-au angajat la credite ale caror rate nu le mai pot plati. In prezent, sunt fara loc de munca, dar nici nu accepta salarii mai mici, pentru ca nu le asigura confortul cu care s-au obisnuit. Managerii care isi schimbau angajatorul in urma cu cinci-sase ani pentru o masina de lux dintr-o clasa superioara sau pentru un salariu cu 10 - 20% mai mare au ajuns prizonierii gloriei din trecut, insa pana la urma vor fi fortati sa se adapteze noii realitati din piata.

Planuieste lansarea unui nou album in toamna, insa pana atunci fanii nu primesc prea multe detalii.

Pentru admiterea la facultate din acest an doua specializari au inregistrat o concurenta imensa: stomatologia si medicina generala. Practic, este vorba despre doua dintre facultatile care acum trimit cei mai multi absolventi sa lucreze pe salarii bune in Occident. Stomatologia ramane una dintre specializarile universitare care starneste mare interes in randul tinerilor. Aproape 10 candidati pe un loc fara taxa este concurenta anuntata, pentru sesiunea de admitere de anul acesta, la Facultatea ...

Nu este la prima abatere, desi nu ai putea crede ca are probleme financiare.

Top