Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 17, 2013

Nae de la Stefanesti! Asa se prezenta afaceristul de 44 de ani... La el in Stefanesti-Ilfov, era rege! In 1991... facea taximetrie-ntre Bucuresti si Ilfov! Acum... avea milioane in conturi, avea afaceri, zeci de cladiri, sute de hectare de teren, zeci de angajati, si masini de sute de mii de euro bucata! Fost fotbalist, Nae Nicolae a preluat si a finantat, pana astazi, in ziua mortii... si echipa locala de fotbal din Stefanesti. Dincolo de avere insa, Nicolae Nae... avea influenta!

Este una din femeile care ar putea vinde orice, cu atat mai mult cu cat majoritatea produselor sunt...

Se pare ca are un apetit sanatos nu doar la barbati, ci si la mancare...

O scrisoare suspecta care continea pudra neagra a fost gasita miercuri in corespondenta primita de Banca Centrala Europeana (BCE), a anuntat politia din Frankfurt, unde se afla sediul BCE. Potrivit politiei, pudra nu pare sa fie periculoasa, transmite AFP.


a€œAngajati ai Bancii centrale europene au semnalat ca serviciile postale au primit o scrisoare suspecta. Din plic s-a scurs o pudra neagraa€, a indicat intr-un comunicat politia din orasul german. O angajata s-a plans ca se simte rau dupa ce a venit in contact cu scrisoarea, iar echipe...
[ ]

Tatal unei eleve de la liceul Dimitrie Bolintineanu a fost audiat la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5. El a dat lamuriri in dosarul de ultraj deschis in urma incidentelor care au avut loc in ultima zi a examenului de bacalaureat. Cristian Popescu este acuzat ca ar fi agresat trei dintre politistii care venisera la Liceul Dimitrie Bolintineanu sa-i duca pe elevi la audieri.Barbatul a fost surprins de camerele de filmat ale televiziunilor in timp ce incerca sa impiedice mai multi politisti sa se apropie de elevi.Dosarul acestuia a fost deschis din oficiu de catre procurori.

Top