Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 16, 2013

Se da o lupta grea in aceste zile pentru locurile scoase la concurs de Academia de Studii Economice, Politehnica si Agronomie. Startul inscrierilor la facultatile din Bucuresti arata ca tinerii stiu ce vor de la viata.

Pana sa ajunga la facultate, candidatii au dat bacul. Si au fost multi cei care au picat si in invatamantul privat, nu doar la stat. Peste 70 la suta dintre absolventii liceelor particulare au fost respinsi.

Desi e cunoscut in toata lumea, a reusit sa intre intr-un scandal cu implicatii urate.

Dupa Rihanna, care s-a laudat recent cu dintii ei de diamant, a venit randul unei alte dive sa socheze....

Ministerul Educatiei a pregatit modificari importante in structura anului scolar 2013-2014.  In invatamantul preuniversitar, clopotelul va suna pe 16 septembrie. Anul scolar va fi impartit in doua semestre si va avea 36 de saptamani de cursuri. La inceputul lunii noiembrie, elevii din clasele primare si prescolarii vor avea o saptamana de Scoala Altfel. Pentru toti [...]The post Modificari importante in structura anului scolar 2013-2014 appeared first on Edu-News.ro.

Autoritatile maghiare au solicitat Fondului Monetar International sa-si inchida biroul de la Budapesta. In acelasi timp, seful institutiei, Christine Lagarde, se afla la Bucuresti pentru a negocia cu Romania un nou acord de imprumut. Daca ungurii ii dau afara din tara pe finantatorii internationali, noi de ce ii privim ca pe unica speranta?

Fost ministru al economiei in cabinetul premierul conservator Viktor Orban, GyAśrgy Matolcsy,A actualul guvernator al MBN (banca centrala a Ungariei) a multumit Fondului Monetar International pentru ajutorul acordat intr-un moment greu. Dar in aceeasi scrisoare remisa sefului FMI, Christine...
[ ]

Un incident neobisnuit si extrem de grav s-a produs, dimineata, intr-una dintre salile Tribunalului din Satu Mare: tavanul s-a prabusit la doar cativa pasi de locul in care avocatii isi sustin, de obicei, pledoariile.Norocul lor a fost acela ca sedinta de judecata inca nu incepuse, altfel probabil vorbeam acum despre cel putin un deces.O persoana a fost, totusi, ranita! Este vorba despre un muncitor care lucra in podul Tribunalului si care s-a prabusit cu tot cu plafon.

Top