Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 14, 2013

Tudor Marchis are 32 de ani si de aproape doi ani are functia de managing director la Thermo Control Services and Expertise, dar nu in Romania, ci in India. Conduce 1.000 de oameni care asigura intretinerea a 40 de cladiri din parcul IT Manyata din Bangalore, cel mai mare din India. Intr-o tara in care contrastele se intalnesc la tot pasul, cu mentalitati radical diferite de ale europenilor, romanul a crescut de la zero o afacere in care are drept parteneri un indian, un norvegian si un ungur. Firma se extinde in Dubai, iar Marchis vrea sa convinga indienii sa investeasca in orasul sau natal, Gherla, langa Cluj. Cum s-a adaptat la viata din India, cum lucreaza cu oamenii de-acolo, cat de mari sunt contrastele, a povestit intr-un interviu pentru Business Magazin.

Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, afirma ca in perioada mandatului sau institutia "nu a facut niciun contract, nu a facut nicio plata" cu Posta Romana si Imprimeria Nationala, el acuzand totodata "blocarea" sistemelor...Continuare..

Un star britanic e presat de o fosta amanta sa plateasca 2 milioane de lire sterline.

Ministerul Sanatatii (MS) considera ca persoanele care vor fi gasite vinovate de intarzieri si nereguli in procedura de introducere a cardului national de sanatate, constatate de Corpul de control al primului ministru, trebuie sa raspunda in fata...Continuare..

Are o viata agitata, dar plina de distractie. Poate prea multa, daca e sa-i credem pe prietenii...

Top