Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 13, 2013

Cele mai multe falsuri, peste 2.600 de bucati, au fost inregistrate in cazul bancnotelor de 10 lei, fiind urmate de bancnotele de 100 de lei, care au contabilizat 1.650 de imitatii, arata datele BNR.
Continuare..

Cantareata Beyonce a spus ca una dintre fanteziile ei este sa faca sex in locuri publice, adaugand ca ar prefera in acest sens mai multe obiective turistice din Paris, precum Muzeul Luvru si Arcul de Triumf.

S-a separat de partenera sa in luna februarie, iar acum vrea sa faca din despartire una oficiala.

Cel de-al 24-lea film din seria "James Bond" se va intitula "Devil May Care" si va fi realizat pe baza romanului omonim scris pentru a marca implinirea a 100 de ani de la nasterea scriitorului Ian Fleming, autorul romanelor cu...Continuare..

Stele precum Soarele pot deveni extrem de fotogenice la sfasitul vieti, un exemplu bun fiind cazul nebuloasei NGC 2392, situata la o distanta de circa 4200 ani-lumina de Pamant, potrivit Agentiei Spatiale Americane. NGC 2392, numita si "Nebuloasa Eschimos", este ceea ce astronomii numesc o nebuloasa planetara. Denumirea este insa inselatoare, pentru ca de fapt nebuloasele planetare nu au nimic de-a face cu planetele. Termenul este doar o relicva istorica, rezultat al faptului ca astronomii din trecut, observandu-le prin telescoape optice de putere mica, le-au asemanat cu discurile planetare.

Un senator independent, fost sef de filiala PSD, a transmis un autodenunt la DNA, prin care ii acuza pe Liviu Dragnea si Radu Stroe de ilegalitati la referendumul organizat anul trecut.

Top