Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 8, 2013

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a vorbit luni seara, la Realitatea TV, despre scandalul privind audierea elevilor de la Liceul "Bolintineanu" care au sustinut bacalaureatul. El a declarat ca i-a rugat pe anchetatori sa nu bulverseze examenele, iar din punctul sau de vedere, pana in momentul predarii lucrarii, toate lucrurile au decurs normal. "Dupa predarea lucrarii, este un moment pe care eu personal nu-l mai controlez, in sensul ca nu stiu exact ce s-a intamplat acolo, si aici trebuie sa intervina specialistii", a spus Pricopie. Chestionat cu privire la lipsa unei reactii publice din partea sa referitoare la acest scandal, ministrul a explicat ca prioritatea sa era finalizarea examenului de bacalaureat, precizand ca a monitorizat constant situatia prin colegii sai de la Justitie si Interne. "Nu avea rost sa intervina Ministerul Educatiei in conditiile in care existau ministere specializate", a spus el.

REZULTATE BAC 2013 MEHEDINTI. Promovabilitatea la examenul de bacalaureat este de 46,9% la suta in judetul Mehedinti, cu 14 puncte procentuale mai mult fata de anul trecut. La sesiunea de bacalaureat iunie-iulie 2013, din cei 2.761 de elevi absolventi de clasa a XII-a din Mehedinti care s-au prezentat la examen, 1.462 nu au reusit sa promoveze. Cei mai multi dintre cei care au reusit sa ia examenul au avut media de bacalaureat cuprinsa intre 7 si 7,49. Citeste si REZULTATE BAC 2013. ...

Pe fondul unui examen de bacalaureat cu iz penal, presarat cu numeroase scandaluri intens mediatizate, cifrele de promovabilitate arata mult mai bine decat in anii trecuti. Aparent. Procentul de promovare a examenului de bacalaureat in sesiunea iunie - iulie 2013 este de 55,52 la suta, informeaza Ministerul Educatiei. Dupa centralizarea a 93,7 la suta din date, s-a constatat ca 62,09 la suta dintre absolventii de clasa a XII-a din promotia 2012 - 2013 au promovat bacalaureatul, ca si 31,01 la ...

Omul de afaceri Nicolae Cristescu a anuntat, luni seara, ca a semnat contractul de vanzare-cumparare cu actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, si a devenit impreuna cu asociatul sau, Adrian Zamfir, noii proprietari ai gruparii giulestene, potrivit Mediafax. Stirea a fost confirmata si de Dumitru Dragomir, presedintele LPF, care a declarat, luni, ca noul proprietar al echipei Rapid este omul de afaceri Adrian Zamfir. "Rapidul este al lui Adrian Zamfir, domnul Nicolae Cristescu este deocamdata asociat", a spus Dragomir Digi Sport.

Este o diva care nu vrea sa imbatraneasca si, desi a demonstrat ca nu prea stie sa-si aleaga...

Ploua cu bebelusi in familiile regale. Inca o printesa este insarcinata.

Diferentele dintre ceea ce solicita angajatorii la recrutare si pregatirea candidatilor care ies de pe bancile facultatii nu sunt atat de mari in sectorul medical, unde activitatea multor companii nu se poate invata in scoala, a explicat Roxana Ciltea, directorul de resurse umane al Sanofi Romania, companie farmaceutica ce are in prezent peste 700 de angajati in cele doua arii de business (comerciala si industriala/de productie).

Top