Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 7, 2013

Seful Politiei Gorj este anchetat disciplinar dupa ce un om de afaceri din Motru i-a expediat un memoriu ministrului de Interne.Cel mai bogat afacerist din zona sustine ca ofiterul i-ar fi trimis pe cap 90 de mascati inarmati care l-ar fi intimidat zile-n sir. Dar care n-ar fi gasit alte nereguli decat un compot stricat. Si patronul este un personaj controversat, devenit celebru de cand a invitat tot orasul la nunta fiicei sale.

Din ce in ce mai des, vedetele incearca sa le demonstreze paparazzilor ca epoca lor a cam apus si...

Chiar si un model de talie internationala, precum Heidi Klum, mai pierde din cand in cand interesul publicului. Acum insa, fotomodelul a postat pe Twitter o poza care a atras atentia a milioane de fani.

Yachting: termenul e cel mai adesea folosit gresit. Pentru pasionatii domeniului, e nevoie de vele pentru ca o ambarcatiune sa poarte numele asta. Celelalte sunt barci cu motor, oricat de scumpe si sofisticate. De partea celalalta, milionarii proaspeti posesori de motor-yacht se uita de sus la velistii care asteapta si-o zi intreaga vantul, in vreme ce ei au ajuns deja la Istanbul, arzand si-o tona de combustibil pentru asta. Pentru ca-si permit. Fireste, istoria tine cu velistii.

Top