Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 29, 2013

Decizia de limitare a salariilor directorilor din companii de stat va fi aplicata odata cu publicarea ordonantei in Monitorul Oficial, iar contractele deja incheiate pot fi renegociate fara insa sa existe un instrument coercitiv, a spus Ponta.

Bach to Basis, un exercitiu de muzica baroca in sonoritati moderne, s-a incheiat maiestuos la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti.

Are 48 de ani, dar a demonstrat ca a descoperit secretul tineretii vesnice.

O plimbare in Madrid s-a transformat intr-o adevarata sedinta foto pentru o viitoare mamica.

Viitorii studenti vor plati taxe mai mari in cazul in care nu vor prinde un loc subventionat de la bugetul de stat. La Universitatea de Medicina ,,Carol Davila", taxa de studiu a crescut de la 6.000 la 9.000 de lei. Cei care vor sa studieze medicina in limba engleza la Oradea vor plati o taxa de 18.000 de lei, potrivit Rtv.net. Mai multe universitati din tara au decis sa mareasca taxele, iar in unele cazuri sumele chiar s-au dublat. "Motivul in primul rand este inflatia, apoi numarul de ...

Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie ce a ajuns la presa referitor la indemnizatiile directorilor din companii de stat, date transmise chiar de Guvern.

Top