Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 26, 2013

Gigi Becali este asteptat sa iasa maine dimineata din inchisoare! Nu va imaginati ca a gasit o solutie sa scape de condamnare ci iese doar pentru un drum pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie - adica la instanta care i-a dat pana acum lovitura-dupa-lovitura. Dosarul Valiza se judeca maine si este ultima confruntare in care latifundiarul de la Rahova trebuie sa se apere de acuzatiile procurorilor.

La jumatate de an de la disparitia sa, se vorbeste din nou de Larry hagman, din pacate nu cu vesti...

In semn de protest fata de decizia autoritatilor din Iasi de a taia toti teii din centrul orasului, mai multi tineri au organizat, in acest week-end, un picnic... pe asfalt. Si nu intr-un loc oarecare, ci in mijlocul orasului, pe strada pietonala.

Au fost 24 de ore grele pentru actorii Teatrului Mic. In timp ce pe scena prindea viata ,,Visul unei nopti de vara'', in sala, actorul Petre Moraru le atragea atentia colegilor ca se simte rau. Cateva ore mai tarziu a ajuns, de urgenta, la spital, unde si-a petrecut noaptea. Dragostea pentru teatru a actorului de 71 de ani trece de orice obstacol, asa ca in aceasta seara vrea sa urce din nou pe scena, la doar cateva ore de la externare.

De parca despartirea de iubit nu era suficienta, acum trebuie sa suporte si insultele gasculitelor...

Top