Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 22, 2013

Ministerul Educatiei a fost amendat cu 1.000 de lei pentru discriminare. Asta dupa ce conducerea unui colegiu din Capitala a refuzat transferul unor elevi la o clasa sportiva pentru ca parintii acestora au refuzat ca cei mici sa devina si membrii clubului sportiv al liceului. Parintii carora li s-a refuzat transferul [...]The post Ministerul Educatiei a fost amendat pentru discriminare appeared first on Edu-News.ro.

Nici amenzile politistilor si nici interventia la un accident rutier nu ii sperie pe pietonii care traverseaza strazile Bucurestiului ca turmele de oi pasunile.

Dupa toate extravagantele din ultima vreme, s-a mai aflat inca una.

O decizie luata de Mitropolia Banatului a aruncat in aer afacerile cu lumanari. Oricine se cununa sau isi boteaza copiii in bisericile din Timis si Caras-Severin este obligat sa cumpere lumanarile fabricate in atelierul Mitropoliei.Regula se aplica si celor care isi doresc pentru nunta modele sofisticate si special aranjate. E monopol, striga neputinciosi proprietarii de florarii, care spun ca, in curand, vor da faliment, in conditiile in care afacerile "bisericesti" cu lumanari sunt scutite de impozite, cu "binecuvantarea" statului, si aduc in fiecare an un profit de peste 1 milion de lei.

Valentina Stefania Duminica este noul secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar. Anuntul a fost facut de ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Fostul secretar de stat, Stelian Fedorca, a fost eliberat din functie la inceputul lunii martie, fiindca a fost gasit in incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate. El a ocupat functiile [...]The post Valentina Stefania Duminica este noul secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar appeared first on Edu-News.ro.

Vrea sa dovedeasca faptul ca e la fel de sexy, chiar daca a fost parasita de iubit.

Top