Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 2, 2013

Categoric venirea pe lume a micutei a scos ce e mai frumos din el.

Portul Constanta este unul crucial, aflat la capatul autostrazii albastre, care leaga Rotterdam-ul cu Marea Neagra. O spune cu mandrie presedintele Traian Basescu.

Banca Centrala Europeana (BCE) a redus joi dobanda cheie cu 0,25 puncte procentuale, la minimul record de 0,5%, in incercarea de stimulare a economiei zonei euro, scrie Mediafax. Presedintele BCE, Mario Draghi, a declarat joi ca institutia pe care o conduce este pregatita sa actioneze in continuare si sa mentina politica monetara relaxata atata timp cat va fi necesar, semnaland ca este posibila o noua reducere a dobanzii de politica monetara.

Ministerul Tineretului si Sportului va lansa pe 2 mai, de Ziua Nationala a Tineretului, o propunere de strategie destinata tinerilor din Romania. Evenimentul marcheaza Ziua Nationala a Tineretului. Strategia in domeniul tineretului are ca obiectiv principal incluziunea tinerilor pe patru paliere: cultura si educatie non-formala participare si voluntariat munca si antreprenoriat [...]The post Autoritatile anunta lansarea unei Strategii pentru Tineret appeared first on Edu-News.ro.

Vrea sa demonstreze ca este intr-o forma maxima, asa ca nu a ezitat sa-si arate calitatile...

Premierul Victor Ponta detine trei apartamente in Bucuresti si un imobil in judetul Gorj, conform declaratiei de avere publicate pe site-ul Guvernului. Ponta mai detine si un teren intravilan de 1371 de metri in comuna Baia de Arama, judetul Gorj. De asemenea, are doua masini, marcile Citroen si Fiat,. Conform declaratiei de avere, premierul i-a vandut deputatului de Dorohoi Andrei Dolineaschi un autoturism, pentru suma de 18.000 euro. Descarcati declaratia de avere si declaratia de ...

Top