Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 26, 2013

Este frumoasa, cunoscuta si bogata. Insa nimic nu pare sa o multumeasca si vrea intotdeauna...

Ministerul Educatiei anunta noi schimbari in programa pentru elevii din clasele primare. Institutia a publicat, joi, planurile cadru finale cu toate materiile obligatorii care vor fi studiate la scoala de elevii din clasele I-IV. Copiii vor studia o limba straina inca de la clasa pregatitoare iar cei din clasa a II-a [...]The post Ministerul Educatiei umbla din nou la programa scolara appeared first on Edu-News.ro.

A reusit sa ajunga un manechin destul de cunoscut inainte de a deveni Bond Girl, dar acum nu regreta...

Podoabe lucrate manual, produse culinare specifice sarbatorilor, oua incondeiate si aranajamente florale, ateliere creative si spectacole de muzica si teatru vor fi prezentate la Targul Traditii si Flori de Sarbatori, de vineri, in Parcul Cismigiu.

Revizuirea constitutiei a ajuns la faza pe justitie. Astazi premierul Victor Ponta dar si ministrul Justitiei Robert Cazanciuc au participat la dezbaterea pe tema Reforma constitutionala. Seful executivului considera ca anul 2013 ofera un 'context politic si social' optim pentru procesul de revizuire a Constitutiei. De asemenea el a mai spus ca o modificare a termenului de retinere de la 24 de ore la 48 de ore nu ar fi o idee rea. In schimb liberalul Tudor Chiuariu, considera ca o eventuala prelungire a mandatului de retinere excede limitele revizuirii Constitutiei.

Top