Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 15, 2013

Este cuplata cu unul dintre cei mai hot fotbalisti, dar stie cum sa-i mentina viu interesul.

Paul Dicu a fost, din nou, singurul roman care a luat startul pe 7 aprilie in desertul marocan, si a primit, pe 13 aprilie, pentru a treia oara la rand, medalia de finalist al acestei curse considerate a fi una dintre cele mai dure probe de anduranta din lume. Au fost 233 de kilometri alergati in Sahara in 6 zile, cu Paul carandu-si in spate rucsacul de 10 kg cu toate cele neceare pentru intreaga saptamana - mancarea, hainele, sacul de dormit si kitul de supravietuire, si infruntand temperaturi de pana la 54 de grade.

Ce ziceti de strangerea de bani pe Internet, unde puteti primi donatii de la necunoscuti, care sunt de acord cu proiectele dumneavoastra.

Fara numar, fara numar cand vine vorba de iubire.

Elevii ar putea studia la scoala educatia rutiera. Ministrul de Interne propune ca programa scolara sa includa aceasta disciplina inca de la clasele primare. Asa s-ar putea evita multe dintre accidentele rutiere spune Radu Stroe. Ministrul intentioneaza sa faca o astfel de propunere catre Ministerul Educatiei. De asemenea, Stroe a cerut ”accentuarea” actiunilor de educatie preventiva pe care Politia Rutiera trebuie sa le faca in institutiile de invatamant. [...]The post Elevii ar putea studia la scoala educatia rutiera appeared first on Edu-News.ro.

Situatia pare fara iesire pentru un teren de la marginea Capitalei, transformat in groapa de gunoi. Pe 3 hectare de pamant, aflat acum in proprietate privata, au fost depozitate ramasitele unor fabrici.

Top