Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie 2, 2013

Doliu in lumea showurilor tv. Shain Gandee, star din "Buckwild", transmis de MTV, a murit la 21 de ani.

Pastele a fost un prilej de bucurie si pentru familia prezidentiala americana, dar mai ales pentru...

Peste 16 mii de cereri au fost depuse in prima zi de inscrieri in clasa pregatitoare, la nivel national. Numarul reprezinta 10 la suta din totalul copiilor care se estimeaza ca vor fi inscrisi in anul scolar 2013-2014. Afisarea listei cu situatia inscrierilor se va face pe 29 aprilie, la [...]The post Peste 16 mii de cereri, in prima zi de inscrieri in clasa pregatitoare appeared first on Edu-News.ro.

Care sunt schimbarile aduse de Legea nr. 72/2013?De cand vor fi obligatorii noile prevederi legale?Categorii de persoane exceptate de la respectarea prevederilor Legii nr. 72/2013  http://pro-legal.ro/din-5-aprilie-2013-facturile-vor-trebui-achitate-in-maxim-30-de-zile-iar-penalitatile-de-intarziere-nu-vor-putea-fi-mai-mici-decat-dobanda-legala/

Prima scoala din Romania pentru copiii care sufera de autism va fi inaugurata, in toamna acestui an, la Cluj-Napoca. Aceasta va avea sapte clase pentru invatamantul prescolar si primar si maximum 42 de elevi. Milena Pruna, presedintele Asociatiei Autism Transilvania, a declarat ca in aceasta unitate de invatamant se va preda [...]The post Din toamna, copiii cu autism din Romania vor avea o scoala speciala appeared first on Edu-News.ro.

Top