Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 30, 2013

Am avut nevoie de acest truc pentru a sterge cateva mii de fisiere din cateva sute de subdirectoare aflate toate in acelasi director (D:\celebritati). Probabil ca exista programe gratuite care fac acest lucru, insa am gasit o metoda mult mai eleganta si mai rapida de a sterge fisierele in functie de extensia, tipul si data acestora.
Incepand cu Windows Vista, Microsoft a incorporat un mic programel in sistemul de operare, undeva in system 32. Acesta se numeste Forfiles si are rolul de a gasi anumite fisiere; veti gasi aici totul despre Forfiles. In exemplul de mai jos am folosit acest program pentru a cauta fisierele pe care le doream sterse, in toate subdirectoarele directorului celebritati de pe partitia D, si apoi am instruit Forfiles sa se foloseasca de comanda del pentru a le sterge.
forfiles /p D:\celebritati /s /m "*.uid-zps" /c "cmd /c del /ah @file" Comenzi:
- /p specifica locatia fisierelor, in acest caz D:\celebritati;
- /s specifica faptul ca aplicatia …

Comportamentul din ce in ce mai bizar al cantaretului canadian Justin Bieber l-a bagat in conflict cu legea atat in America cat si in Europa. Justin a ajuns sa aiba probleme cu politia si din cauza maimutei sale.

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a pledat, sambata, pentru o 'reforma a bunului simt' in domeniul invatamantului, informeaza Agerpres. "Atunci cand aniversam ceva este un moment de evaluare, ne uitam la ce am facut bine, la ce nu am facut bine si am uitat sa facem, si la ce am facut mai putin bine. Eu cred ca acum, cand evaluam ce s-a intamplat la acest liceu in ultimii 50 de ani, cred ca putem sa tragem niste concluzii si cred ca cea mai buna reforma a educatiei este reforma ...

Top