Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din martie 1, 2013

A devenit mama adoptiva, iar viata i s-a schimbat radical. Charlize Theron a fost zarita alaturi...

Hotelierii greci cauta personal calificat in Romania la noul Targ de joburi Work&Travel Grecia 2013 organizat in Bucuresti, in zilele de 3, 9 si 10 martie 2013, punand la dispozitia tinerilor romani peste 600 de locuri de munca din industria ospitalitatii. Potrivit unui comunicat al organizatorilor, agentia de recrutare US Travel, targul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in afara granitelor tarii, in meseriile de ospatar, barman, receptioner, valet, came... (read more)

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, se afla vineri la Bruxelles pentru continuarea discutiilor tehnice cu expertii Comisiei Europene (CE) privind posibilitatea acordarii unui ajutor de stat pentru Oltchim, in contextul in care autoritatile romane urmeaza sa raspunda saptamana viitoare unui chestionar al executivului comunitar referitor la acest subiect. 'Continuam discutiile tehnice, in perioada urmatoare vom raspunde intrebarilor pe care le-a pus Comisia Europeana (CE) si,... (read more)

A suferit din iubire, dar in cele din urma si-a gasit jumatatea. Iar acum vrea sa duca relatia...

Botezul si cununia nu sunt evenimente mondene si nici episoade de telenovela, asa ca oficierea lor in restaurante, pe plaja sau in gradini private sunt de azi interzise.

Top