Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 9, 2013

61268602.jpgSize: 0.01 MbContinuare..

Un profesor al Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes" din Timisoara a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita de la studenti. Procurorii au gasit, in urma perchezitiilor in biroul si masina acestuia, sume de bani, scrie Mediafax. “Dupa perchezitiile pe care le-am facut in biroul de [...]The post Un profesor al Universitatii de Medicina din Timisoara a fost retinut pentru luare de mita appeared first on Edu-News.ro.

Aproximativ 5.500 de elevi din scolile gimnaziale si din liceele din Bucuresti vor participa sambata si duminica la concursuri si olimpiade.   Potrivit calendarului Ministerului Educatiei privind desfasurarea concursurilor scolare pe discipline, pentru anul scolar 2012-2013, sambata se vor desfasura concursuri la disciplinele matematica, religie, limba engleza – etapa pe sector. [...]The post Aproape 5.500 de elevi vor participa sambata si duminica la concursuri si olimpiade appeared first on Edu-News.ro.

Dupa povestea clasica din Numai iubirea, postul AcasaTV a realizat o productie cu intrigi si mai elaborate, cu personaje numeroase, cu secrete ascunse in spatele puterii si al aparentelor: Lacrimi de iubire.

Este prezentatoare TV, dar si unul dintre cele mai cunoscute modele din Marea Britanie. Frumoasa blonda a pus pe contul de Twitter o fotografie, pe care a sters-o dupa numai cateva minute.

Aproape 300 de sanctiuni au aplicat politistii din Timis in urma unei actiuni cu aparate radar in sistem cascada.Continuare..

Top