Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 8, 2013

Banca Nationala a Romaniei (BNR) prognozeaza pentru trimestrul II al acestui an un maxim al inflatiei anuale de 5,9%, potrivit sintezei prezentate, joi, in cadrul Raportului trimestrial asupra inflatiei. 'Proiectia curenta prevede atingerea unui maxim al ratei anuale a inflatiei de 5,9% in trimestrul II 2013, urmat de o atenuare semnificativa pana la inceputul anului 2014 si de consolidarea pentru restul intervalului de prognoza in apropierea nivelului de 3%. Accelerarea temporara a creste... (read more)

Bugetul de stat pentru anul 2014 va fi elaborat avand ca prioritate reducerea cotelor contributiilor la asigurarile sociale (CAS), a declarat ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, la Palatul Parlamentului. "In acest an crescut pensiile, s-au dat inapoi salariile si a crescut salariul minim, ca prim pas. La anul, prioritate va avea scaderea CAS. Bugetul din 2014 va fi orientat catre scaderea CAS", a afirmat Liviu Voinea. Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2013 a fost ado... (read more)

Este unul dintre cele mai bine cotate supermodele din lume, iar de curand a devenit mama pentru a doua...

Fostul presedinte al Statelor Unite, George W. Bush, a fost total luat pe nepregatite de ultimul atac...

Presedintele Traian Basescu a anuntat, vineri, la Bruxelles, ca Romania a obtinut o crestere de 18% a bugetului pentru 2014-2020 fata de perioada precedenta, fiind una dintre putinele tari cu crestere bugetara, el precizand ca intre facilitati este si TVA eligibila. Presedintele a precizat sumele pe care le primeste Romania din bugetul UE in 2014-2020 pe programe, el mentionand ca in total este vorba despre un buget de 39,887 miliarde de euro.

Daniela Crudu isi intretine familia de la 14 ani. Prima oara a lucrat intr-un restaurant. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

Marioara Zavoranu spune ca este pregatita sa se indragosteasca din nou, dar barbatii trebuie sa aiba mare grija! » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

Top