Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 6, 2013

Aventura lor a dus la destramarea a doua cupluri ce pareau perfecte, dar iata ca nu pot sta departe unul...

Are 30 de ani, dar pana acum nu a mai fost indragostita. Are si o explicatie, de care si-a dat seama...

Cea mai prestigioasa universitate din Arad, Vasile Goldis, care are sucursale in mai multe judete, este verificata, in acest moment, de ofiterii DGA! Vizate sunt cadre didactice implicate intr-un dosar de coruptie legat de lucrari de licenta, dar cercetarile s-au existins la aproximativ 40 de persoane. Un profesor universitar si un executor judecatoresc au fost deja ridicati si dusi la audieri. In total, ofiterii anticoruoptie sprijiniti de SRI au descins in 20 de locatii in care aveau informatii ca sunt suspectii si documentele pe care le considera probe in acest caz.

O gradinita privata din Pipera a fost sanctionata cu avertisment de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, scrie Mediafax. Asta dupa ce conducerea a refuzat nejustificat sa mai primeasca un copil de cinci ani, diagnosticat cu Sindromul Dravet, o forma rara de epilepsie. “Trebuia tras un semnal de alarma, pentru toate [...]The post O gradinita din Pipera a fost avertizata de CNCD dupa ce a refuzat un copil cu Sindromul Dravet appeared first on Edu-News.ro.

Procurorii si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au descins miercuri, la Universitatea de Vest Vasile Goldis si la filialele acesteia din opt judete, intr-un dosar privind eliberarea unor diplome false. Patru persoane sunt deja urmarite penal pentru dare si luare de mita si trafic de influenta. Surse din ancheta spun ca [...]The post Acuzatii de coruptie la Universitatea Vasile Goldis appeared first on Edu-News.ro.

Nici nu se uscase bine cerneala pe articolele din presa care aratau negru pe alb caracterul fictiv si in afara legii al concursurilor de la ICR, cand, probabil excedat si de schimbul de replici cu Titus Corlatean (care i-a amintit, desi tardiv, ca posturile sunt blocate in sectorul public de acum 2 ani si deci valoarea legala a acestor concursuri este egala cu adevarul istoric al tablitelor dacice de la Tartaria), domnul Andrei Marga a cedat nervos.

Are 31 de ani, insa toata lumea crede ca este doar o adolescenta. Si-a dat seama ca o deranjeaza acest...

Un artist britanic de 27 de ani cucereste lumea cu talentul sau. Nu stie sa cante si nici nu joaca in...

CLICK AICI PENTRU LIVE! Senatorii si deputatii s-au intrunit, miercuri dimineata, in plen, pentru a continua dezbaterile incepute marti la proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013.

Top