Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din februarie 2, 2013

Continuare..

S-au intalnit pe platourile de filmare la seria Pan Am si au recunoscut ca formeaza o pereche abia anul...

Va implini 24 de ani peste o luna si, chiar daca nu s-a gandit serios la asta, a dovedit din plin ca...

Cantitati uriase de gaze naturale, rezultate din productia petroliera, sunt risipite in fiecare zi de companiile americane aflate in avangarda boom-ului exploatarii hidrocarburilor din sist. Desi aceste produse secundare ar putea alimenta toate casele din orase mari precum Chicago sau Washington, valorificarea lor nu este rentabila economic, astfel ca gazele sunt arse la facla de marii producatori, producand lumina care poate fi vazuta din satelit, scrie Financial Times.
Continuare..

Agricultorii din Matca, judetul Galati, au protestat, sambata, nemultumiti ca statul nu-i ajuta, dimpotriva, le cere si mai multe taxe.

Hit-urile ei sunt fredonate de o tara intreaga, ea fiind una dintre cele mai indragite cantarete din Romania. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

Doar atunci cand nu mai poti privi in ochii celui de langa tine stii ca s-a produs o ruptura definitiva. Eu si Stefan vom ramane buni prieteni, a declarat Andreea Marin la 3 saptamani de cand cei doi au anuntat ca divorteaza.

Fostul primar al Bacaului este suspect de cancer.Dumitru Sechelariu a fost internat de urgenta la Spitalul de Neurochirugie din Iasi. Mai multe despre starea de sanatate a acestuia, ne spune colega mea Daniela Lefter. Buna seara, Dana! Buna seara! Dumitru Sechelariu a ajuns la spital la insistentele familiei. Medicii din Iasi au descoperit ca acesta are o afectiune grava la plamani si au pus un diagnostic, deocamdata neconfirmat oficial, de cancer cu multiple metastaze extinse la coloana vertebrala. Fostul edil a fost la spital si saptamana trecuta pentru investigatii.

Autoritatile iesene au gasit o metoda inedita pentru a rezolva problema gropilor din oras, si anume decaparea asfaltului dintre gropile aparute una langa alta, astfel incat sa existe o singura groapa.

Top