Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 30, 2013

Sunt vremuri grele pentru tinerii care au tinut sa faca o facultate, dar nu s-au orientat catre meserii cerute pe piata. S-au trezit acum cu diplome, unele chiar de master, fara sa gaseasca insa niciun loc de munca.

Romania ocupa locul 42 in clasamentul global privind libertatea presei pe anul 2013 realizat de "Reporteri fara Frontiere" (RSF) si dat publicitatii miercuri pe site-ul organizatiei. Pozitia actuala este in urcare cu cinci locuri fata de raportul pe anii 2011/2012, cand tara noastra a impartit locul 47 alaturi de Argentina si Statele Unite. In fruntea clasamentului din 2013, format din 179 de tari, Finlanda se afla pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in randul tarilor care ... (read more)

In statul american Alabama, un barbat de aproximativ 65 de ani a tras cu o arma de foc in soferul unui autobuz care transporta elevi si a luat ostatic un copil de sase ani aflat in vehicul, transmite AP. In prezent, politistii duc negocieri cu agresorul privind eliberarea elevului, conform sursei citate. Incidentul s-a petrecut marti in apropierea orasului Midland, potrivit presei locale, care scrie ca agresorul l-a insfacat pe unul din elevi si a tras de patru ori in directia soferului, care ... (read more)

O zi de filmare pe platourile showului ?Smash? s-a transformat intr-un adevarat rasfat pentru un catel.

Ti-ai imagina ca, daca sunt considerati masculi feroce si admiratoarele le cad in brate ca mustele, actorii...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca in Romania ar trebui sa fie o preocupare mai importanta adaptarea invatamantului la nevoile economiei si pietei fortei de munca decat "marea dezbatere sa fie sau sa nu fie clasa pregatitoare", potrivit Mediafax. Basescu a aratat, la sosirea din deplasarea in America Latina, unde a participat la Summit-ul CELAC-UE din Chile, ca in declaratia reuniunii s-a mentionat ca obiectiv comun pentru tarile europene si sud-americane adaptarea educatiei ...

Clasa zero va fi, de la toamna, gazduita atat in scoli, cat si in gradinite. Totul depinde de spatiul de care dispun scolile. Primariile vor decide unde se vor duce elevii de 6 ani din fiecare localitate in parte - unii la scoala, altii la gradinita. Clasa zero ramane obligatorie, legata de invatamantul pri­­mar. Numai daca scoala nu are spa­tiu suficient va fi folosita al­ter­­nativa gradinitei. De acum in­­colo, in fiecare localitate din Romania va trebui sa ...

Top