Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 28, 2013

Dl Andrei Plesu, citandu-l pe Peter Esterhazy, sustine intr-un editorial recent ca „gandirea negativa este opusul gandirii". Asta dupa ce marturiseste ca are „o obiectie de principiu fata de ideologia “gandirii pozitive" si fata de „genul de sfaturi “intelepte", care ne invita sa “suradem vietii", sa vedem “partea plina" a paharului, sa refuzam amocul si melancolia".Recunosc si-mi pun tarana in cap, nu ii ajung nici la piciorul broastei dlui Andrei Plesu din perspectiva... (read more)

Ambasadorul Israelului in Romania, Dan Ben-Eliezer, apreciaza ca Romania este un partener strategic pentru tara, acesta declarand duminica, la Simleu Silvaniei, ca multiplicarea unor proiecte comune de succes in care sunt implicati tinerii din cele doua tari este, in opinia sa, o garantie a unei prietenii sustenabile pe termen lung. 'Cele doua guverne si cetatenii celor doua tari au avut relatii excelente in ultimii 65 de ani. Romania este un partener strategic pentru Israel, la fel cum Isra... (read more)

Inca o sansa iubirii. Desi in urma cu trei ani isi spuneau adio, iata ca starul din ?Game of Thrones?...

Tocurile ascutite s-au dovedit total incomode pentru Keri Russell. Aflata pe covorul rosu la premiera...

Elevii din clasa a VII-a ar putea invata, din anul scolar viitor, prevederi din Codul penal sau din Legea pentru prevenirea violentei in familie.  Propunerea a fost facuta de catre Politia Capitalei si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, iar la recomandarea Ministerului Educatiei exista deja programa scolara pentru clasa a [...]The post Educatia juridica ar putea deveni materie optionala pentru elevii de-a VII-a appeared first on Edu-News.ro.

De la inceputul lunii februarie, profesorii romani ar putea fi obligati sa corecteze lucrarile cu verde, in loc de rosu. Asta dupa ce multi copii s-au plans ca se simt stresati atunci cand vad culoarea rosie pe lucrari. Psihopedagogii au ajuns la aceeasi concluzie, faptul ca rosul provoaca angoasa si [...]The post Corectarea cu rosu a extemporalelor ar putea fi interzisa in scolile din Romania appeared first on Edu-News.ro.

Top