Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 25, 2013

Tablourile furate din muzeul din Rotterdam s-ar afla in Romania. Autoritatile sustin ca ele ar fi undeva in Iasi. Exista insa si pericolul ca o parte din acestea sa fi fost arse de catre cei care se presupune ca le-au furat. Ajunsi din nou in fata magistratilor barbatii spun ca nu au nicio implicare in acest dosar, dar nu ezita sa arunce vina unul pe celalalt. Ba mai mult intreaga ancheta ar fi pornit de la fosta iubita a unuia dintre ei, care din gelozie i-ar fi turnat la politie. Intre timp politistii si procurorii incearca sa dea de urma operelor de arta.

Carmen Elena Georgica a ajuns presedinte al Tribunalului Sibiu la sfarsitul anului trecut, cand a castigat concursul pentru postul de presedinte la mai putin de un punct distanta fata de urmatorul clasat. Instalata pe functie, judecatoarea si a stabilit prioritatile: pregatirea pentru intrarea in vigoare a Noului Cod de Procedura Civila, a Noului Cod Civil si mentinerea unui standard inalt de integritate al institutiei. Carmen Elena Georgica spune ca, la acest moment, principala problema cu care se confrunta instanta din Sibiu este cresterea numarului cauzelor aflate pe rol.

A fost lansat videoclipul piesei "Always On My Mind", interpretata de Costi Ionita si cantareata americana cu origini dominicane - Kat DeLuna. » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

Oana Zavoranu sustine ca Diaconescu este singura persoana care i-a satisfacut capriciile de diva: "Dane, vei avea in orice moment o prietena adevarata in mine care te iubeste mult". » Citeste tot articolul » Vezi comentarii

Adreea Marta a venit pentru prima data in fata instantei. Ea s-a prezentata la termenul de grefa in care magistratii au verificat daca a respectat interdicitiile introduse de procurori. Totul dupa ce ieri aceasta a fost deferita justitiei, joi, pentru prostitutie si proxenetism. Aceste fapte care ar fi avut loc in principal in Bucuresti, Brasov dar si pe teritoriile Italiei, Elvetiei si Principatul Monaco. Procurorii spun ca sotia fostului consilier al lui Sorin Blejnar, impreuna cu Lungu Maria Magdalena au coordonat activitatea gruparii, care racola persoane cu o situatie materiala foarte buna carora le ofereau tinere cu care sa intretina relatii sexuale in schimbul unor sume impresionante de bani.

A renuntat la avocatura si la catedra de la universitate pentru a deveni judecator din pasiune, cu toate ca, inca din copilarie, si a dorit sa fie profesoara. Rodica Grosos Maxim, presedintele Tribunalului Satu Mare, marturiseste, insa, ca reorientarea catre mediul juridic s a produs la cativa ani dupa finalizarea liceului. Intr un interviu acordat Avocatura.com, judecatorul a vorbit despre provocarile profesiei de magistrat.

Top