Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 27, 2012

Presedintele Traian Basescu a comentat, luni, declaratiile ministrului Apararii, Corneliu Dobritoiu, care a spus ca Strategia nationala de aparare nu a ajuns in termen la Parlament si aceasta lege este una lautareasca.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca repetitiile pentru Ziua Nationala nu vor mai avea loc si miercuri, asa cum era programat, pentru a nu mai bloca traficul. "Maine nu mai blocam orasul ca ne iau bucurestenii cu furcile", a afirmat Victor Ponta.Premierul a recomandat, de asemenea, ca pe viitor sa se ia in considerare realizarea repetitiilor seara, asa cum se procedeaza in Franta pentru a evita restrictiile rutiere la orele de varf. In cursul zilei de luni circulatia a fost oprita ...

Premierul Victor Ponta vrea sa infiinteze doua noi ministere in viitorul Guvern: Ministerul Controlului si Ministerul Fondurilor Europene, sustin surse din USL, citate de gandul.info. In schimb, rolul ministerului Dezvoltarii ar putea fi redus.

Victor Ponta a vorbit despre cazul Adrian Nastase, insa a precizat canu doreste sa comenteze deciziile justitiei in calitate de prim-ministru, ci isi exprima o opinie din punct de vedere juridic si politic.

Premierul Victor Ponta a cerut ca repetitia programata miercuri pentru parada militara de 1 Decembrie sa nu mai aiba loc in timpul zilei, pentru a nu fi injurat de bucuresteni din cauza blocarii traficului.

Top