Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 25, 2012

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian scrie, duminica, pe blogul sau, ca liderul liberal Crin Antonescu a declarat ca prezenta sa in viitorul Guvern este previzibila 99%, dar ca intre timp s-a adaugat si acel 1% care lipsea.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, refuza sa participe la evenimentele oficiale de la Palatul Cotroceni, asa cum ar cere-o protocolul. Exista totusi niste imprejurari in care liderul liberal ar fi dispus sa se afle in acelasi loc cu Traian Basescu, si Antonescu le-a dezvaluit in aceasta seara, la Antena 3. Presedintele Senatului - care a lipsit, de pilda, de la ceremonia de investitura a ministrului Sanatatii, Raed Arafat - a explicat ca a adoptat acest comportament pentru ca il co... (read more)

Dupa ce Varujan Vosganian a anuntat pe blog ca prezenta sa in viitorul guvern este sigura in proportie de 100%, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se amuza pe seama credulitatii liderului liberal. "Alt fraier. Crin a spus ca Varujan va fi 99% in guvernul Ponta. Si ca nu e 100% pentru ca nu a vorbit cu Vosganian. Se pare ca au vorbit intre timp. Doar ca nu va fi nici un guvern Ponta dupa 9 decembrie", scrie Lazaroiu pe Facebook. Acesta mai spune ca "pentru stiinta lui Vo... (read more)

Liderul liberal, Crin Antonescu, a afirmat duminica, ca in "varianta optimista" presedintele Traian Basescu il va desemna premier pe Victor Ponta daca USL obtine majoritatea absoluta la alegerile parlamentare, pentru a nu risca o noua suspendare, potrivit realitatea.net. "Nu stiu despre Traian Basescu daca va incalca rezultatul alegerilor. (...) Eu as formula, ca sa dau varianta optimista, ca Basescu va respecta voturile romanilor la parlamentare, pentru ca nu poate risca o noua suspendare si ...

Top