Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din noiembrie 24, 2012

Am mai scris despre cum sa-ti faci reclama gratuita pe siturile sociale in articolul referitor la AddMeFast. Intre timp am mai descoperit si alte situri ce ofera servicii similare. Unele dintre acestea sunt chiar superioare AddMeFast.
In continuare, o lista cu aceste situri de schimb de like-uri, tweet-uri... si siturile sociale pe care puteti sa va faceti publicitate foosind serviciile lor:
SocialClerks.com - twitter, facebook, pinterest, youtube, google+, delicious, soundcloud, diigo, site personalFriendRise.com - twitter, facebook, vimeo, youtube, site personalTwiEnds.com - twitter, instagramYouLikeHits.com - twitter, facebook, pinterest, youtube, google+, delicious, soundcloud, diigo, instagram, myspace, stumbleupon, reverbnation, site personalAddMeFast.com - twitter, facebook, pinterest, youtube, google+, delicious, soundcloud, site personalLetGetMoreFollowers.info - twitterHitFollow.info - twitterPlusFolower.info - twitter Pentru a clarifica, ma refer aici la acele situri prin in…

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, sambata, la lansarea cartii lui Adrian Nastase Exercitii de libertate, ca o nota comuna a analizelor lui Nastase este referirea la presedintele Traian Basescu, o obsesie a fostului premier.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca la negocierile de la Bruxelles presedintele Traian Basescu a negociat in sensul ca nu s-a ajuns la niciun acord si ca omul a infrant.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Suceava ca Senatul va fi convocat pentru a constata revocarea mandatului de senator al liberalului Mircea Diaconu dupa ce decizia Curtii Constitutionale va fi publicata in Monitorul Oficial.

Kelemen Hunor a declarat, sambata seara, ca UDMR este dispusa sa intre la guvernare pentru a asigura stabilitatea politica de care Romania are nevoie, potrivit b1.ro Presedintele UDMR a mai spus ca un proiect politic de viitor nu va putea fi pus in practica fara o "majoritate extrem de stabila si o stabilitate politica solida", mai ales in contextul urmatorilor doi ani care se anunta grei pentru tara noastra. "Anul viitor va fi unul extrem de dificil, va trebui sa platim o datorie externa ...

Top