Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 28, 2012

Zilele acestea, dovlecii portocalii ne dovedesc ca exista doua Romanii. Orasenii emancipati care cauta orice prilej sa se inspire din vest au adoptat rapid Halloween-ul americanilor, cu tot cu bostanii lui ciopliti.

Toate meciurile din Cupa Romaniei se vad pe VOYO.RO | Miercuri, 21.30: Chiajna - Steaua; Joi, 21.30: Targu Mures - Dinamo | Programul complet AICI

â–ºCITESTE LUNI pe www.sport.ro: Steaua a jucat 64 de ani degeaba! RECORDUL MINUNAT trecut in dreptul Stelei dupa meciul cu Bistrita! â–ºCITESTE LUNI pe www.sport.ro: Steaua aproape de o premiera mondiala la finalul turului! Afla ce aroganta va face Gigi 100% in vara!

â–ºToate meciurile din Cupa Romaniei sunt pe VOYO.RO | Miercuri, 21.30: Chiajna - Steaua; Joi, 21.30: Targu Mures - Dinamo | Programul complet AICI

Steaua 4-0 Gloria | Nae Manea este multumit cu rezultatul din teren: "Bine ca nu am luat mai multe".

Mourinho este gata sa renunte la unul dintre jucatorii care au venit in schimbul unei averi la Madrid, pentru a-si vedea visul implinit.

In a patra zi de pelerinaj pe Dealul Mitropoliei, credinciosii stransi acolo au asistat la slujba inchinata Sfantulului Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucurestiului. 50 de ierarhi romani, greci si ucrainieni au oficiat liturghia.

Urmareste Steaua-Bistrita LIVE TEXT, ora 21:30, pe www.sport.ro si m.sport.ro

Fotbalul din Paraguay este in stare de joc dupa o bataie generala la un meci de juniori, soldata cu 36 de eliminari.

Cu gandul ca printre tinerii care se invart in week-enduri prin mall-uri sunt si viitorii recruti ai armatei, sambata, sapte centre comerciale din tara au fost ocupate cu echipamente militare.

Steaua lui Reghecampf e comparata cu cea a lui Paraschiv, Radoi si Dica din 2006.

Patru patiseri din Botosani au pregatit ieri, in Piata Pipera din Capitala, unde are loc un targ de produse traditionale, o placinta uriasa cu dovleac. Desertul din care s-au infruptat bucurestenii prezenti la eveniment a cantarit 400 de kilograme si a masurat opt metri in lungime. Patronul cofetariei care a pregatit placinta a spus ca nu vrea sa intre in Cartea Recordurilor, ci a dorit sa faca ceva inedit.... (read more)

Fascinata de spectacolele lui Jean Michel Jarre, dar si de tehnica muzicala noua, o studenta din Hunedoara si-a creat propriul instrument muzical electronic - o harpa cu raze laser, pe post de corzi, cu care si-a dat gata profesorii.

Belgienii sunt scandalizati de decizia luata de forurile superioare ale Uefa.

Top