Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie 24, 2012

Cei 15 membrii ai gruparii, in frunte cu Valentin Boldea, sunt si acum in sediul DIICOT. Procurorii vor sa afle exact modul de operare si care erau traseul banilor.Daca vor fi retinuti, este posibil ca acestia sa fie prezentati pentru mandate de arestare preventiva maine dimineata sub acuzatia de evaziune fiscala si inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Daca vor fi gasiti vinovati de aceste infractiuni, ei risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Gemenii karatisti au implinit 10 ani si sunt cei mai buni la categoria lor. S-au batut iar in finala la campionatele nationale, ei castiga cu randul.

El i-a speriat pe toti cei de la nunta. Pana la urma totul s-a oprit, iar ambulanta a venit imediat sa-l ajute.

Nikolici a marcat cel mai norocos gol al Stelei in Europa, cu Copenhaga. Nu s-ar supara sa inscrie la fel si cu Molde, maine seara de la 10, la PRO TV!

Fanii din Cluj au udat cu multa bere egalul cu Galatasaray! Sunt siguri ca CFR-ul va fi prima echipa din Romania care se califica in primavara ligii!

Comisia Europeana a lansat o noua procedura de infringement impotriva Romaniei, solicitand modificarea legislatiei antrepozitelor fiscale, legislatie care prevede, la ora actuala, ca produsele accizabile provenite din alte state UE nu pot fi detinute in antrepozite si, implicit, nu beneficiaza de facilitatile oferite de regimul suspensiv de accize, se arata intr un comunicat al CE.

Grigoras si Condescu au zambit in poza cu jucatorii pentru calendarul pe 2013. Din superstitie, nu s-au pozat si cu clasamentul. O vor face la vara, daca vor termina in primele 3.

In loc sa le scoleasca, o invatatoare din Constanta le preda elevelor cea mai veche meserie din lume. Le promitea fetelor ca vor scapa de saracia lucie din satele natale si ca vor lucra ca bone sau in hoteluri. Insa cele mai multe dintre tinerele care urmau sfaturile profesoarei, ajungeau sa se prostitueze in saloane de masaj.

I-a trimis un mesaj de incurajare, iar Dobos i-a urat lui Mutu sa joace la un mondial.

Top