Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iulie 28, 2012

Romania este gata de referendum! Sunt peste 18 mii de sectii de votare in tara si... cam tot atatea urne. Fata de alegerile locale, la referendumul de duminica cetatenii pot vota oriunde se afla in tara! Si daca tinem seama ca suntem in plina vacanta, inseamna ca parte mare dintre romani vor vota la mare, si... la munte! Va spunem asadar care este situatia si... ce trebuie sa stiti daca ajungeti duminica la Brasov, la Constanta sau... in Capitala.
Citeste articolul original aici

Pentru ca nu cumva sa ramana vreun alegator nemultumit, autoritatile au montat urne si cabine in cele mai neasteptate locuri: in restaurante, hoteluri, pensiuni, in parcul acvatic din Mamaia, dar si pe drumurile de munte circulate, precum Transalpina.
Citeste articolul original aici

RA-APPS surprinde din nou in uriasul scandal al vilei din cartierul Primaverii. Pentru ca zilele trecute s-a contrazis in informatii, guvernul a cerut lamuriri regiei ... Mobilierul ar fi fost ales de catre constructor dupa ce s-a sfatuit cu Administratia Prezidentiala.
Citeste articolul original aici

Procurorii DNA au extins cercetarile fata de europarlamentarul Adrian Severin, el fiind acuzat folosirea sau prezentarea de documente ori declaratii false, pentru a inlesni unor persoane apropiate obtinerea pe nedrept a sumei de 436.663 de euro din bugetul Parlamentului European."Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au extins cercetarile fata de Adrian Severin, membru al Parlamentului European, in dosarul in care se efectueaza acte de urmarire penala pentru infractiunile...
Citeste articolul original aici

S-au rasturnat cu masina mai ceva ca intr-o cascadorie! Un barbat de aproximativ 50 de ani a virat stanga fara sa acorde prioritate si a reusit sa puna astfel in pericol trei vieti... a lui dar si a altor doua femei, care se aflau in aceeasi masina. Autovehicolul care circula regulamentar din contrasens l-a lovit in plin. In locul in care s-a produs impactulul violent, oamenii care locuiesc in zona, spun ca au loc frecvent accidente rutiere.
Citeste articolul original aici

Timp de 16 ore, cetatenii cu drept de vot si acte de identitate valabile au posibilitatea sa isi exprime optiunea in legatura cu demiterea sau nu a presedintelui Traian Basescu.
Citeste articolul original aici

Atacuri acide si dure, acuzatii de plagiat sau pseudonime pentru fiecare dintre cei doi presedinti ai Romaniei, cel suspendat si cel interimar. Campania electorala a agitat, daca mai era nevoie, si mai mult viata politica din Romania. De manifetari electorale nu a dus lipsa nimeni si nimic, cu atat mai putin presa sau retelele de socializare.
Citeste articolul original aici

Primii sportivi romani care vor intra in emotiile Jocurilor Olimpice vor fi canotoarele Georgeta Andrunache si Viorica Susanu, in proba de dublu rame (11,30, la baza nautica Eton Dorney). Judoka Alina Dumitru isi va apara titlul de la Beijing (categoria 48 kg), iar baietii din lotul de gimnastica vor sustine calificarile. Intra in articol pentru programul sportivilor tricolori in prima zi de intreceri la Londra.
Citeste articolul original aici

Autoutilitara Ford Transit 90T350 - 2005. Pret de pornire: 11.000 RON + tva. Locatie: Magurele. Data licitatiei: 6.07.2012. Licitatie organizata de AFP Valenii de Munte Vitrina frigorifica cofetarie 1,5 m lungime. Pret de pornire: 2.400 RON + tva. Locatie: Gornet. Data licitatiei: 6.07.2012. Licitatie organizata de AFP Valenii de Munte Vitrina frigorifica cofetarie 2 m lungime - 2 buc. Pret de pornire: 3.000 RON + tva. Locatie: Gornet. Data licitatiei: 6.07.2012. Licitatie organizata de AFP...
Citeste articolul original aici

Potrivit PwC, avantajul terenului propriu ar putea juca un rol important in rezultatele sportivilor britanici, dar se estimeaza ca echipele Statelor Unite, Chinei si Rusiei vor domina si editia de anul acesta a Jocurilor Olimpice. "In general, numarul medaliilor castigate creste cand vine vorba de statele cu o populatie numeroasa si o forta economica semnificativa, dar cresterea nu este proportionala , a explicat autorul raportului, economistul sef al PwC Marea Britanie, John...
Citeste articolul original aici

Echipajul Georgeta Andronache/ Viorica Susanu a incheiat pe locul trei seria semifinala de dublu rame pe distanta de 2000 de metri. In urma acestui rezultat, sportivele din Romania vor merge la recalificari in incercarea de a ajunge in finala olimpica. Pe prima pozitie s-a clasat Marea Britanie, iar pe doi a sosit SUA (cele doua echipaje vor merge direct in finala).
Citeste articolul original aici

Top