Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 11, 2012

Uniunea Social Liberala a obtinut cele mai multe mandate pentru functia de primar, la alegerile locale, respectiv 236 (53,27%), fiind urmata de PDL cu 70 de mandate (15,8%) si PSD - 44 (9,93%), potrivit datelor BEC, centralizate pana la ora 8,30, din cele 443 de circumscriptii locale dintr-un total de 3.186. Potrivit BEC, UDMR a obtinut 31 de mandate (6,99%), PNL - 17 (3,83%) si Miscarea Crestin Liberala - 9 (2,03%), restul partidelor inregistrand pana in prezent sub 2%. Purtatorul de cuvant... (read more)
Citeste articolul original aici

Economia Chinei ar putea inregistra o crestere economica de 10%, daca actuala tendinta ascendenta se mentine pana la sfarsitul anului 2012, a declarat ministrul chinez al comertului Chen Deming, citat de Xinhua, citat de Agerpres. Ministrul chinez a atentionat insa in legatura cu prelungirea actualei situatii economice pe plan mondial in cursul anului viitor. Datele statistice date duminica publicitatii indica o dezvoltare a schimburilor comerciale ale Chinei cu 14,1%, in decurs de un an, cif... (read more)
Citeste articolul original aici

Candidatul USL la Primaria Constanta, Radu Mazare, a anuntat, azi-noapte, ca a castigat un nou mandat de primar cu 65 la suta din voturi. Mazare invoca rezultatele partiale ale numaratorii paralele realizate de reprezentantii USL din sectiile de votare. Toata lumea asteapta rezultatele oficale ale alegerilor locale 2012 anuntate de Biroul Electoral Central. Intre timp, avem clasament date de exit-poll-uri si numaratorilor paralele realizate de partide azi-noapte. REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012... (read more)
Citeste articolul original aici

Rata anuala a inflatiei a coborat usor la 1,79% in mai 2012, de la 1,8% nivel inregistrat in luna anterioara, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica (INS). In mai, preturile s-au majorat cu 0,20% fata de luna precedenta, pe fondul scumpirii usoare a alimentelor cu 0,02%, a produselor nealimentare cu 0,21 procente, dar si in urma cresterii tarifelor la servicii cu 0,53%. Rata medie lunara a inflatiei in primele cinci luni din 2012 a fost de 0,3%, fata de nivel... (read more)
Citeste articolul original aici

Un numar de 23.087 de absolventi de liceu s-au inscris in Bucuresti pentru a sustine prima sesiune a examenului de bacalaureat, care va incepe luni cu proba de testare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana - proba A. Potrivit unui centralizator al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, in Capitala vor exista la sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului 71 centre de examen, 19 centre de evaluare si 4 subcomisii. Evaluarea competentelor lingvistice de comunic... (read more)
Citeste articolul original aici

Alianta PSD-PNL È™i-a adjudecat, la alegerile locale de ieri, mare parte din fotoliile de primar È™i de consilieri locali din Romania. Prezenta la vot, la nivel general, a fost, la ora 21.00, de 53,39%. Ramai pe evz.ro pentru a afla, la ora 10.00, primele rezultate partiale date publicitatii de Biroul Electoral Central. Pana la aflarea primelor rezultate oficiale, reporterii EVZ va prezinta rezultatele pentru primariile È™i consiliile judetene din tara, potrivit datelor furnizate de la... (read more)
Citeste articolul original aici

Deficitul comercial FOB-CIF in luna aprilie 2012 a depasit 3,791 miliarde de lei (866,6 milioane euro) dar a scazut cu 278,2 milioane lei (123,5 milioane euro) fata de soldul negativ inregistrat in luna aprilie 2011, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica (INS). Conform estimarilor preliminare ale INS, exporturile FOB au insumat 15,374 miliarde de lei (3,513 miliarde euro), iar importurile CIF au insumat 19,166 miliarde lei (4,380 miliarde euro). Comparativ cu lun... (read more)
Citeste articolul original aici

Adriean Videanu afirma ca, la Cluj, Emil Boc l-a depasit pe Marius Nicoara cu 500 de voturi cand au mai ramas doar 30 de sectii de numarat. UPDATE. Liviu Dragnea, secretarul general al PSD: "Situatia este stransa la Cluj, scorul se schimba la fiecare raportare de la sectiile de votare". Potrivit exit-poll-ului Geo-POL-CURS pentru Realitatea TV, Emil Boc (PDL) si contracandidatul sau Marius Nicoara (USL) erau la egalitate, cu 41% (estimari ora 19.00). Pe de alta parte, in s... (read more)
Citeste articolul original aici

Detinerea unei mici doze de droguri pentru consum personal ar putea sa nu mai constituie o infractiune penala in Ucraina, unde Serviciul pentru controlul de stat in domeniul drogurilor a propus un amendament in acest sens la legislatia in vigoare. Oamenii legii argumenteaza ca un consumator de droguri trebuie privit ca o persoana bolnava, si nu ca un infractor. Medicii insa sustin contrariul si avertizeaza ca situatia s-ar putea inrautati, relateaza luni Interfax-Ukraina, citat de Agerpres. L... (read more)
Citeste articolul original aici

Peste 340.000 de elevi vor sustine, la nivel national, prima sesiune a examenului de bacalaureat care incepe luni cu proba de testare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana - proba A. Din cei 340.000 de candidati, 189.301 sunt absolventi de clasa a XII-a si 55.837 - de clasa a XIII-a, din anul acesta, la care se adauga cei nepromovati anul trecut, aproximativ 90.000 de candidati, dar si din seriile anterioare. Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala ... (read more)
Citeste articolul original aici

Top