Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 25, 2012

Blogger a introdus si el excerpt (de ceva vreme), ca si Wordpress. Probabil ca cei care au blog pe Blogger de ceva vreme stiu deja. Insa cum sunt si altii care de abia si-au deschis cont Google si/sau creat un blog Blogger, am sa scriu totusi cum sa poate folosi excerpt in Blogger, pentru a nu fi nevoie sa pierdeti timp descoperind singuri.
Pentru a nu da impresia ca au preluat ideea de la Wordpress sau de la celelalte servicii de blogging, Google foloseste termenul de jump break.
Aveti doua posibilitati de a folosi jump break in Blogger:
Editati postul HTML (Edit HTML) si inserati codul <!--more--> dupa excerpt.Editati normal (Compose) si inserati jump break facand un click pe icoana din meniul de editare (vezi poza de la finalul articolului.Astfel, folosind jump break, pe toate paginile blogului blogger, in afara de pagina articolului propriu-zis, va fi afisat doar textul articolului pana la jump break, asa cum functioneaza si excerpt-ul Wordpress-ului.
...si daca va intrebati d…

Nicoleta se joaca acum cu ingerii, dar aici, pe pamant, moartea ei a adus numai lacrimi. Sfarsitul ei atat de brutal si de nedrept nu si-a gasit inca vinovatii. Si, probabil, asa cum ne-am obisnuit cand vine vorba despre sistemul medical, nici nu-i vom afla. In disperarea lor, parintii arata cu degetul insa spre asistenta care i-a facut fetitei mortala injectie. Tragedia fara margini care a nenorocit familia copilei de 4 anisori din Bolintin Deal a impresionat, indignat si inspaimantat totodat... (read more)
Citeste articolul original aici

Fericire mare pentru eurodeputatul PSD Catalin Ivan si sotia lui, Catalina, care au devenit parinti de triplete. Jumatatea politicianului a nascut miercuri la un spital din Bruxelles, Belgia, trei fetite, pe care le vor boteza Victoria Maria, Alexandra Ioana si Teodora Iulia. Ivan a declarat ca este foarte fericit si ca familia, in special parintii, ii vor fi un ajutor important in cresterea micutelor. ... (read more)
Citeste articolul original aici

Un individ din municipiul Iasi va ajunge, in sfarsit, in fata judecatorilor, dupa ce a batjocorit- o de mai multe ori pe fetita de 13 ani a concubinei sale. Procurorii ieseni au reusit sa finalizeze, zilele trecute, un dosar de viol de-a dreptul socant! Un tanar de 27 ani a abuzat-o, anul trecut, pe fiica iubitei sale, chiar in timp ce politistii erau la poarta lui. Concubina barbatului, pe care acesta o batea foarte des, era plecata de acasa, iar cand s-a intors si-a vazut, prin geam, copila ... (read more)
Citeste articolul original aici

Articolul din Libertatea despre neregulile de la Crematoriul Vitan-Barzesti a dat roade. De marti, lucratorii crematoriului nu mai trimit oamenii la firmele private din curtepentru servicii funerare, ci le presteaza chiar ei, la jumatate din preturile particularilor - asa cum cere legea. Libertatea a publicat, marti, un articol amplu despre obligatia legala a Administratiei Cimitirelor din Bucuresti de a presta servicii funerare tuturor solicitantilor si despre modul in care functionarii acest... (read more)
Citeste articolul original aici

Conducerile Camerei Deputatilor si Senatului au decis ca saptamana viitoare (28 - 31 mai) alesii sa “lucreze” in teritoriu. Este a doua saptamana din aceasta luna cand parlamentarii primesc bani fara sa vina la munca. Desi sunt platiti sa voteze legi, parlamentarii nostri nu prea au chef sa munceasca, preferand sa stea prin teritoriu, unde sa alerge, alaturi de primarii pe care ii sustin, dupa voturile alegatorilor. Ne-au tocat 1,3 milioane de lei Pentru cele doua saptamani nelucrate in lu... (read more)
Citeste articolul original aici

Avand in vedere prevederile art. 12 alin. (3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea si functionarea Ministerului Administratiei si Internelor, aprobata cu modificari prin Legea nr. 15/2008, cu modificarile si completarile ulterioare, ale Hotararii Guvernului nr. 416/2007 privind structura organizatorica si efectivele Ministerului Administratiei si Internelor, cu modificarile si completarile ulterioare, in temeiul dispozitiilor art. 7 alin. (4) din Ordonanta de...
Citeste articolul original aici

Dumitru Postelnicu (76 de ani), un gospodar din satul sucevean Gulea, este proprietarul unui patrunjel demn de Cartea Recordurilor. Asta pentru ca radacina plantei masoara nu mai putin de 1,3 metri. “Nevasta-mea l-a descoperit. Nu ne-a venit sa credem cand l-am scos. L-am pus intr-o canistra de 5 l, plina cu apa”, ne-a spus mandru, gospodarul. Barbatul sustine ca nu a auzit pana acum sa mai aiba cineva in gradina un patrunjel cu asa o radacina lunga, astfel ca descoperirea nu va ajunge pre... (read more)
Citeste articolul original aici

Avand in vedere art. 21 alin. (3) din Legea nr. 312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, in temeiul prevederilor art. 48 din Legea nr. 312/2004, Banca Nationala a Romaniei emite urmatorul regulament: Art. 1. - Pentru serviciile prestate de Banca Nationala a Romaniei institutiilor de credit si Trezoreriei Statului, aferente operatiunilor cu numerar, se percep comisioane. Art. 2. - Retragerile, respectiv depunerile de numerar ale institutiilor de credit/Trezoreriei Statului se...
Citeste articolul original aici

Potrivit proiectului de ordin elaborat de MFP, sistemul de raportare contabila la 30 iunie 2012 se aplica, in mod obligatoriu, operatorilor economici care in exercitiul financiar precedent au inregistrat o cifra de afaceri peste echivalentul in lei al sumei de 35.000 euro. Proiectul de act normativ mai stabileste caincadrarea in criteriul privind cifra de afaceri se efectueaza pe baza indicatorilor determinati din situatiile financiare ale exercitiului financiar precedent, respectiv a balantei...
Citeste articolul original aici

Vremea rea a facut ravagii in ultimele zile in toata tara. - Dupa doar cateva zile de ploi, Comuna Pantelimon de la marginea Capitalei “pluteste” pe o apa mizerabila. E vorba de casele care s-au construit aici in ultimii 20 de ani. In prezent, imaginile de aici sunt desprinse, parca, din documentarele de razboi din Afganistan...Peste mizeria si molozul care zac la fiecare colt de ulita se adauga acum si apa infecta care intra in curtile oamenilor. - Ploile torentiale au inundat mai multe s... (read more)
Citeste articolul original aici

Top