Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai 16, 2012

Primul-ministru Victor Ponta a semnat decizia privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a atributiilor de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, care conduce Autoritatea Nationala a Vamilor, a domnului Viorel Comanita, directorul Directiei de supraveghere accize si operatiuni vamale din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor.

[ PeScurt.ro ]
Citeste articolul original aici

In cadrul relatiilor constante pe care Curtea de Justitie a Uniunii Europene le intretine cu cele mai inalte instante ale statelor membre, o delegatie a Curtii va efectua o vizita oficiala in Romania, incepand de miercuri, 16 mai, pana duminica, 20 mai 2012, la invitatia domnului A. Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, si a doamnei L. D. Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

[ PeScurt.ro ]
Citeste articolul original aici

Meteorologii ne anunta ca pana vineri la pranz va continua sa ploua in toate regiunile. Vor fi averse cu descarcari electrice si izolat caderi de grindina. Astfel de fenomene prefera, de joi dupa-amiza pana vineri spre pranz, regiunile sudice si zona montana. Vorbim despre cantitati de apa de peste 15 de litri pe metru patrat, la nivel local, si izolat chiar de peste de 30 de litri pe metru patrat. Joi, temperaturile nu se mai avanta prea mult si vor fi cel mult 10-12 grade in nord-vestul si...
Citeste articolul original aici

Top